Hogyan működik az angol beszédgyakorlás
– „Chat Mate” program?

Dobd fel az angoltudásodat izgalmas és interaktív online beszédgyakorló foglalkozásainkkal!

Képzeld el, hogy minden nap részt vehetsz egy 20 perces, kötetlen kávéházi beszélgetésen, ahol nem a hagyományos magánóra kötöttségeit érzed. Bár itt nincs szókincsfejlesztés, hisz nem is ez a cél, hanem a beszédedet fogjuk csiszolni. Nyelvi trénered mindig veled lesz, folyamatosan beszélget veled és kijavítja a kiejtési és nyelvtani hibáidat, így egyre magabiztosabban és folyékonyabban beszélsz majd angolul.

Nincs házi feladat, és te döntheted el, miről beszélgetsz, vagy hagyhatod, hogy trénered dobjon fel izgalmas témákat. Mindez teljesen online elérhető, így bárhonnan csatlakozhatsz.

Az órák rugalmasan foglalhatóak, és számos lelkes nyelvi tréner közül választhatsz, akik reggel 8 és este 8 között állnak rendelkezésedre.

A foglalkozások élő videokonferencia formájában zajlanak, a Google Meet platformon keresztül. Csak egy telefonra, fülhallgatóra és egy csendes helyre van szükséged. Tapasztalt, anyanyelvi szintű angol trénereink segítenek abban, hogy elérd az angol nyelvű kommunikációban a magabiztosságot és a folyékonyságot. Ezek a foglalkozások elengedhetetlen kiegészítői mind az egyéni magánóráknak, mind a csoportos angol óráknak.

Ha többféle módon tanulod és gyakorlod az angol nyelvet, hamarabb eléred a célod. Ne habozz, tedd meg az első lépést a könnyed és folyékony angol beszéd felé – csatlakozz még ma!

Próbáld ki ingyenesen!

Kockázatmentes kezdés

Szeretnénk, ha kockázatmentesen kipróbálnád, hogyan működik a teljes folyamat és hogyan zajlik egy beszédgyakorló óra. Használd az alábbi kuponkódot: FRECHTM2021 és vásárold meg az első órád 100% kedvezménnyel.

Próbáld ki a Chat Mate  egyedi oktatási módszerét, és már az első foglalkozás után érezni fogod a személyes sikeredet és a fejlődést.

Ha a célod a folyékony, gátlások nélküli angol beszéd és a rutin megszerzése szinte minden hétköznapi élethelyzetben, akkor itt a helyed!

Ne habozz, tedd meg az első lépést a könnyed és folyékony angol beszéd felé – jelentkezz ingyenes próbaóránkra, és tapasztald meg a különbséget!

CAFE ENGLISH

Chat Mate 5

Kockázatmentes kezdés

20 perces próba óra

3.000 Ft

Kristályosítsd ki beszédkészségedet!

Kezdd el a rendszeres gyakorlást

Akár az ingyenes próbaórát választottad, akár közvetlenül szeretnél belevágni, itt az ideje, hogy bátrabbá válj, folyékonyabbá tedd az angol beszédedet és csökkentsd a hibáid számát. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb bérletet, hogy rendszeresen részt vehess beszédgyakorló foglalkozásainkon.

Akár a 4, 8, vagy 12 alkalmas bérletet választod, mindegyikkel jelentős fejlődést érhetsz el. Válassz az alábbi bérletek közül, és törekedj a szebb, folyékonyabb és magabiztosabb angol beszédre, kevesebb hibával, a passzív szókincs radikális felszámolásával és az önbizalom növelésével, hogy megszabadulj a gátlásoktól.

Tedd meg a következő lépést, és érd el a magabiztos és folyékony angol beszédet!

4 alkalmas bérlet

Kezdőknek és időhiányban szenvedőknek ideális.

8 alkalmas bérlet

Középhaladóknak és rendszeres gyakorlóknak ajánlott.

12 alkalmas bérlet

Haladóknak és azoknak, akik intenzíven szeretnének fejlődni.

4 alkalmas

Chat mate 4

1 hónap

online

20 perc

9.000 ft/hó

8 alkalmas

Chat mate 8

1 hónap

online

20 perc

16.000 ft/hó

12 alkalmas

Chat mate 12

1 hónap

online

20 perc

28.000 ft/hó

A folyékony beszéd titka: Rendszeres gyakorlás

A beszédfejlesztés kulcsa a rendszeres beszédgyakorlás. Képzeld el, hogy bárhol és bármikor gyakorolhatod az angol beszédet - legyen az vonatozás, buszozás, vasalás közben, vagy akár ágyban lefekvéskor!

Miért? Mert a folyékony, magabiztos és hibamentes angol beszédhez elengedhetetlen, hogy folyamatosan gyakoroljunk. Fontos, hogy a megszerzett tudást újra és újra alkalmazzuk, valós helyzeteket játsszunk el, és merjük használni a nyelvet. A Chat Mate programunkkal mindez könnyedén megvalósítható!

Csatlakozz hozzánk, és tapasztald meg, milyen könnyedén válhatsz magabiztos angol beszélővé!

Mit várhatsz el az angol Beszédgyakorló foglalkozásoktól?

Folyékonyabb angol beszéd

Nyelvtani hibák csökkentése

Magabiztosabb kommunikáció

Passzív szavak aktiválása

Kiejtés javítása

Gyakorlatias nyelvhasználat

Valós helyzetek gyakorlása

Új szavak

Miben fog segíteni?

Sokkal magabiztosabbá válik a beszéded. Folyékonyabban és lendületesebben fogsz beszélni, kevesebb gondolkodással. A passzív szókincsed aktiválódik, így könnyebben jutnak majd eszedbe a szavak. Szebben és természetesebben fogsz beszélni, jobban közelítve az anyanyelvi szinthez.

Vásárlástól a gyakorlásig

4 egyszerű lépés

1

Vedd meg a bérleted

Válaszd ki a neked megfelelő bérletet a weboldalon, tedd kosárba és fizesd ki bankkártyával.

2

Várd meg a visszaigazoló emailt

Az emailben található linkre kattintva átkerülsz a tanár/időpont foglaló oldalra.

3

Add meg az adataid

Töltsd ki a szükséges adatokat a foglalási oldalon.

4

Válaszd ki a tanárod és az időpontot

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb tanárt és időpontot, ami a legjobb neked.

Kezdd el most, és tapasztald meg, milyen egyszerű lehet az angol beszéd gyakorlása! Néhány perc alatt a bérletvásárlástól eljuthatsz a tanár kiválasztásáig és az időpont foglalásáig, így hamarosan elkezdheted a gyakorlást.

Jelentkezz kötelezettségmentes ingyenes konzultációra!

  • kb. 20 perces konzultáció online vagy személyesen, hogy felmérjük az igényeidet és megfelelő javaslatot tudjunk adni.
  • Célok meghatározása
  • Ideális tanfolyam, optimális mátrix kiválasztása
  • Kérdések tisztázása
jelentkezés
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
ingyenes konzultáció