Café English házifeladatai

A csoportosangoltanfolyam vagy egyéni angolfoglalkozás sikerességéhez a jó házi feladat is hozzájárul. Angolul tanulni azt jelenti, hogy felkészültek legyünk, és ne csak megoldani akarjuk a házi feladatot, hanem foglalkozzunk is a témával. A rendszeres házi feladat szükséges ahhoz, hogy jól teljesítsünk az órán, élmény lehessen számunkra a szerepjáték, kifejezhessük magunkat, tudjunk prezentálni, illetve véleményt mondani kedvenc filmünkről vagy regényünkről, és nemutolsósorban érdemben képesek legyünk vitatkozni a csoportos angol tanfolyam vagy az egyéni foglalkozás keretében. Többféle házifeladat-modul közül választunk, a lényeg, hogy felkészülten érkezzünk az órára.

Café English csoport óráit kiknek és miért ajánljuk

A csoportos angoltanfolyamokat anyanyelvi angoltanárral tartják az iskolában, minimum három, maximum öt fő részvételével. Angolul tanulni és a gátlásoktól megszabadulni hatékonyan csak kiscsoportos foglalkozásokon lehet, hogy a tanulás valóban élmény legyen, és mindenki aktívan tudjon szerepelni. A csoportos angolfoglalkozások esetében kulcsfontosságú, hogy minden alkalommal ugyanabban az időben itt legyél, és tudnod kell vállalni a három vagy hat hónapos elköteleződést. Érdemes ezt választani, ha egy klassz és vidám társaságban szeretnél angolul tanulni, és megfizethető áron szabadulnál meg a gátlásoktól. A csoportok kiemelt hangsúlyt fektetnek az angol beszédgyakorlásra.

Hogyan működnek az online órák?

A távoktatás segítségével valóban házhoz érkezik a nyelvoktatás. A megfelelő technikai háttérnek köszönhetően az online angol olyan élményt nyújt, mintha a nyelviskolában ülnél. Az angolórák során úgy érezheted magad, mintha az Egyesült Királyságban vagy az USA-ban tanulnál. Felejtsd el az unalmas nyelvkönyveket vagy gyakorlófeladatokat: mi a kezdőtől egészen az anyanyelvi szintig a beszédre fókuszálunk! Online angolóra esetén nem kell utaznod, több időd marad tanulni, ráadásul az órákat fel tudod venni, és bármikor vissza tudod játszani, amikor csak szeretnéd.

Hogyan épülnek fel az órák?

Legyen az egyéni vagy csoportos angoltanfolyam, az órákon izgalmas beszélgetések zajlanak, és ezek alapján az anyanyelvű angoltanárod folyamatosan visszajelez. Az óra bemelegítő beszélgetéssel kezdődik kávé és tea mellett, majd a házi feladat témáját vitatjuk meg, meghallgatjuk a beszámolókat, megnézzük a prezentációkat, vitatkozunk, illetve szerepjátékot játszunk. Az aktív anyanyelvi környezet elősegíti, hogy szókincsed folyamatosan fejlődjön, és idővel azt veszed észre, hogy egyre angolosabban kommunikálsz.

Miért jó az anyanyelvű tanár?

Az anyanyelvi tanárok csak kicsit vagy egyáltalán nem beszélnek magyarul, ez viszont nem hátrány, sőt: helyes kiejtéssel fogsz tudni beszélni, zavaró akcentus nélkül. Könnyebben kommunikálsz majd a külföldi kollégáiddal és ismerőseiddel, továbbá az angol filmeket a Netflixen felirat nélkül is érteni fogod.

"De hogyan értem meg a tanárom?” – kérdezheted. A kérdés jogos, azonban aggodalomra semmi okod, alapvetően vezetett órák vannak, mindig egy témára fókuszál az angol tanár. Ahogy a szókincsed fejlődik, úgy fogod egyre jobban megértetni magad a tanároddal, így az angol beszédgyakorlás könnyű lesz.

Mi az a Café English beszédközpontú módszer?

Az órákon elsajátított köznyelvi angolt a munkában, a szabadidődben és az élet számos más területén hasznosíthatod. A klasszikus témákat, mint a bemutatkozás, ismerkedés, utazás vagy közlekedés, minden esetben aktuális gazdasági, politikai, technológiai stb. témákkal egészíti ki az angoltanár. Észrevétlenül bővül a szókincsed, nehézségek nélkül. Az angol beszéd gyakorlása során tanáraid arra is figyelnek, hogy ne csak új szavakat vagy kifejezéseket tanulj, hanem folyamatosan átismételjétek a már megtanultakat. A fő cél az, hogy jól megtanulj angolul: beszéded rutinos, folyamatos és gazdag szókincsű legyen, és angolosan kommunikálj.

Hogy működnek a magánóra bérletek?

A nyelviskolában 4,6 és 8 alkalmas bérletek érhetők el, választás szerint 45 vagy 60 percesórákkal. A bérletek 30 napig érvényesek, de a kezdődátumot a tanuló adhatja meg. Az angoltanárral való időpontegyeztetés rugalmas és könnyű. Az időpontfoglalás az erre szolgáló online felületen vehető igénybe a nap 24 órájában. Az órák lehetnek személyesen vagy online tartottak.

Hogy működnek a csomagajánlatok?

Három intenzív csomagból lehet választani, hogy három hónap alatt a lehető leggyorsabban fejleszd az angol beszéded. Az egyes csomagok a csoportos angol tanfolyam, az egyéni angol foglalkozás és a napi élőbeszéd gyakorlás kombinációi. Ha sok szabadidővel rendelkezel, akkor érdemes a szuperintenzív csomagot választani.

Jelentkezz kötelezettségmentes ingyenes konzultációra!

  • kb. 20 perces konzultáció online vagy személyesen, hogy felmérjük az igényeidet és megfelelő javaslatot tudjunk adni.
  • Célok meghatározása
  • Ideális tanfolyam, optimális mátrix kiválasztása
  • Kérdések tisztázása
jelentkezés
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
ingyenes konzultáció