Jelentkezem!

Miért hatékony a képzés?

A képzés azért hatékony, mert az órák során olyan környezetet teremtünk, mintha Angliában vagy az Egyesült Államokban tanulnál. A tankönyvszagú, unalmas példamegoldások helyett arra fókuszálunk, hogy természetes módon tanuld meg az angol nyelvet a folyamatos beszéd gyakorlás során  – kezdő szinttől, akár egészen az anyanyelvi szintig.

Az egyes témaköröket úgy dolgozzuk fel, hogy közben bekapcsoljuk az érzelmeid és az érzéseidet. Ettől lesz igazán  hatékony a tanulás és maradandó a tudásod.

Az órák változatosan, dinamikusan folynak a diákok interaktív bevonásával. Nálunk a diákok beszélik végig az óra döntő részét, miközben az anyanyelvű tanár folyamatos visszajelzéseket és javításokat ad.

Milyen csoportok közül választhatsz?

Mini csoport (4-5 fő): Ezeknél a csoportoknál 5 főben maximáltuk a létszámot, ügyelve arra, hogy a diákok tudásszintje közel azonos legyen.

A csoportos órák Neked való, ha

  • szeretnéd eloszlatni a félelmeid,
  • gördülékeny és magabiztos kommunikációt szeretnél,
  • részese akarsz lenni egy jó hangulatú, azonosan gondokodó vidám csoportnak,
  • szeretnéd rendszerezni az angol nyelvtudásod,
  • egyszerűen csak csevegni szeretnél, felfrissíteni az angol nyelvtudásod és csoportosan gyakorolni az angol nyelvet.

Miért személyes órák?

A legnagyobb tanulásiélményt minden esetben a személyesen tartott órák adják. Éld át az angolnyelvtanulás Forma 1-ét, anyanyelvű tanároddal, beszédcentrikus élmény órák keretében. Garantáltan megtanulsz beszélni! A nyelvhasználattal járó szorongást elfelejtheted.

Érdemes személyesen felkeresni nyelviskolánkat a város szívében, ahol kötetlen hangulatban tanulhatod és gyakorolhatod az angol nyelvet.  Az iskolában személyesen is találkozhatsz más tanárokkal. A szünetekben részese lehetsz a nyüzsgő angol hangulatnak. A tanároddal az élményekben gazdag személyes találkozások segítik a motívációdat, fejlesztik  a hallott szövegértést és a gyorsabb kommunikációt. A rutin megszerzésével hamar megnő az önbizalmad.

Csoportok

Mini csoport: Ebben a csoportban maximum 5 fő tanúl. Mindenki szintfelmérőn vesz részt, ami garantálja, hogy a diákok közel azonos tudásszinten vannak.. Az órák hossza alkalmanként 90 perc. Választhatsz a heti 1 vagy az intenzív, heti 2 alkalom között. A tanfolyamok díja attól függ, hogy 3 (12 hét) vagy 6 (24 hét) hónapra kötelezed el magad.

Gyors kezdés! A szint- és igényfelmérő után megbeszéljük, hogy mikor tudsz kezdeni és hogy milyen időpont felel meg. Általában a jelentkezéstől számítva egy héten belül startolunk. Az órák minden esetben ugyanazon a napon és időpontban lesznek.

A módszereinknél tudhatsz meg többet a Szintlépéssel, szókincs bővítéssel, az extra szókinccsel,a szinten tartással, a házi feladatokkal és még sok egyéb témával kapcsolatban.

Miért hatékony a képzés?

Azért, mert az órák során olyan környezetet teremtünk, mintha Angliában vagy az Egyesült Államokban tanulnál. A tankönyvszagú, unalmas példamegoldások helyett arra fókuszálunk, hogy természetes módon tanuld meg az angol nyelvet a folyamatos beszéd gyakorlás során  – akár egészen az anyanyelvi szintig.

A Café English módszer

Hagyományos képzés

Nagy csoport
Sok nyelvtan
Írás alapú képzés, kitöltős feladatok
Kevés ismétlés
Kevés beszéd
A tanulás alapja a tankönyv

Café English

Kis csoport vagy egyéni óra
Minimális nyelvtan
Kommunikációt fejlesztő, beszédközpontú oktatás
Rendszeres ismétlés
Sok beszéd
A tanulás alapja a hétköznapi média, filmek, sorozatok, novellák, és minden, ami érdekel

Ezt a képzést neked ajánljuk, ha...

  • eleged van a hagyományos nyelviskolák egyen-óráiból
  • szeretnéd fejleszteni a nyelvtudásod egy konkrét, közelgő cél elérése érdekében, legyen az munkahelyi vagy magánjellegű
  • munkahelyeden előléptetésre készülsz, melyhez szükség van az aktív, folyékony nyelvtudásra
  • állást változtatnál, de nem érzed eléggé magabiztosnak az angol tudásod
  • külföldi utazásra, tanulmányra készülsz, melyhez fel kell frissíteni az angol tudásod
Képzések áttekintése

A tanfolyamot követően...

Angolul fogsz
gondolkodni

Helyesen fogsz
angolul beszélni

Fejlődni fog a
hallottszöveg-értésed

Folyékonyabban
Fogsz beszélni

Jobb lesz
a kiejtésed

Bővülni fog
a szókincsed

Megnő az
önbizalmad!

Árak és beiratkozás

No items found.
No items found.

Ha nem tudtál dönteni, vagy ha további információra van szükséged, jelentkezz kötelezettségmentes
ingyenes konzultációra!

Részletek és jelentkezés

A beiratkozás folyamata

Bérlet választás
Nagyon sokféle bérlet közül választhatsz. Válaszd ki az órák hosszát (45 vagy 60 perc), a helyszínt (hogy személyes vagy online) illetve az adott hónapban felhasználandó órák számát.

Vásárlás
Ha sikerült kiválasztanod a megfelelő bérletet, akkor az oldal tetején tedd kosárba és vásárold meg. Lehetőséged van bankkártyával vagy előre utalással fizetni.

Regisztráció
Az alábbi oldalon regisztrálj be. Célszerű Facebook vagy Google fiókkal. A regisztrációval létrehozol ezen az oldalon egy személyes profilt, amihez majd hozzá fogjuk tudni adni a megvásárolt bérleted. Itt fogod tudni kezelni az tanár-időpont foglalásokat. (Új időpont foglalása, meglévő foglalás lemondása vagy módosítása).
https://booking.cafeenglish.eu/

Bérlet aktíválása
A rendszernek egy kis időre van szüksége, hogy észlelje a regisztrációd és a megvásárolt bérletet hozzárendelje a személyes profilodhoz. A bérlet érvényesítéséről értesíteni fogunk.

Első óra
Lépj be a tanár/óra foglaló oldalrahttps://booking.cafeenglish.eu/
Jelentkezz be. Válaszd ki bérlet tipusodat és kattints a szolgáltatásra. A következő oldalon feljön egy naptár a szabad időpontokkal. Ha ragaszkodsz egy tanárhoz, akkor a naptár tetjén szűrhetsz egy-egy tanárra.
Válasz egy neked megfelelő időpontot majd nyomd meg a "tovább" (next) gombot, a megerősítésnél pedig az "előre utalással" gombbal tudod végelegsíteni a foglalásod. A tanár is és te is visszaigazolást kaptok a lefoglalt óráról. Mentsd el az időpontot a naptáradba.

A beiratkozás folyamata

Konzultáció
Ez az alkalom, amikor minden kérdésedre választ kaphatsz. Megbeszéljük, hogy mik az céljaid, milyen gyorsan szeretnél haladni, mennyi időt tudsz tanulásra fordítani, milyen szinten vagy és hova szeretnél eljutni illetve, hogy milyen anyagi lehetőségeid vannak.Ez a beszélgetés történhet személyesen, bent az iskolánkban vagy online (Skype, Zoom, stb...)
A konzultáció során megállapodunk egy rendszeres időpontban, amikor az angol órátok lesz

Szintfelmérő
Ha szükséges, előre egyeztetett időben egyik anyanyelvű tanárunk fog benneteket telefonon keresni. Kb. 5-10 percet fogtok különböző témákban beszélgetni, annak érdekében, hogy a tanár megtudja állapítani a jelenlegi aktív szókincsedet és felmérje egyéb kommunikációs készségeidet (beszéd sebesség, nyelv helyesség, kiejtés, hallott szövegértés).

Vásárlás
A konzultációt és ha szükséges, szintfelmérő után megküldjük a díjbekérőnket, melyet átutalással, kényelmesen ki tudsz egyenlíteni.

Beiratkozás
Az összeg beérezését követően megcsináljuk a beiratkozással szükséges adminisztrációt és értesítjük a tanárt, hogy aktív diákok lettek. A tanár pedig felveszi veletek a kapcsolatot e-mailen.

Első óra
A tanárod részletes tájékoztatót fog neked e-mailen küldeni.Hasznos információkat fog veled megosztani, mint például a telefonos szókártya applikációval kapcsolatos információt és sok egyéb hasznos tudásbázist. Így a landolásotok sima lesz.

A beiratkozás folyamata

Konzultáció
Ez az alkalom, amikor minden kérdésedre választ kaphatsz. Megbeszéljük, hogy mik az céljaid, milyen gyorsan szeretnél haladni, mennyi időt tudsz tanulásra fordítani, milyen szinten vagy és hova szeretnél eljutni illetve, hogy milyen anyagi lehetőségeid vannak.Ez a beszélgetés történhet személyesen, bent az iskolánkban vagy online (Skype, Zoom, stb...)

Szintfelmérő
Előre egyeztetett időben egyik anyanyelvű tanárunk fog téged telefonon keresni. Kb. 5-10 percet fogtok különböző témákban beszélgetni, annak érdekében, hogy a tanár megtudja állapítani a jelenlegi aktív szókincsedet és felmérje egyéb kommunikációs készségeidet (beszéd sebesség, nyelv helyesség, kiejtés, hallott szövegértés)

Csoport
A szintfelmérő alapján telefonon a jelenlegi szintednek megfelelően emailben fogunk egy vagy két csoportot ajánlani ami egy vagy két különböző napot és időpontot jelent. A csoportos órák többnyire délután vannak vagy 5 vagy 7 órai kezdettel. Az intenzív csoportok szombaton vannak. A felajánlott időpontok közül fogsz tudni majd választani.

Beiratkozás
Csoport választást követően meg kell majd adnod, hogy milyen fizetési ütemezés szerint szeretnéd a tandíjat kifizetni. Tanfolyamtól függően, lehetőség van egyösszegben, két részletben vagy havonta fizetni a tandíjat. A választásod szerint megküldjük a díjbekérőt. Az összeg beérkezését követően regisztrálunk és értesítjük a tanárod.

Első óra
A tanárod részletes tájékoztatót fog neked emailen küldeni.Ha meglévő csoporthoz csatlakozol (ez a gyakori), akkor megküldi neked az előző órai házi feladatot, hogy fel tudj készülni, továbbá a csoport telefonos szókártya rendszeréhez való csatlakozással kapcsolatos információt és sok egyéb hasznos információkat.Így a landolásod nagyon sima lesz.

Diákjaink mondták

Maga az iskola beszédre nevel!

Maga az iskola beszédre nevel! Követelmény az van de ennélkül nincsen eredmény! Nulla tudással nekikezdtem. S amire szükségem vann abban segítenek. Az oldalt lehet nézegetni, de az iskolát használni érdemes!

Hoffer Géza

Facebook vélemény

Best school ever! 😊

Best school ever! 😊Highly recommended to everyone who wants to learn English and afraid to use it in live. Within 3 months your knowledge will improve very well! Believe me. I've tried. 😉

Tóth Erika

Facebook vélemény

Rengeteget fejlődtem

Rengeteget fejlődtem itt az elmúlt 4 hónap alatt. Nem kérdés hogy a 6 hónapos kurzus lejárta után beíratkozom további 6 hónapra.

Szeleczki Zita

Facebook vélemény

Napról napra érzem a javulást ! :)

Sok nyelviskolával próbálkoztam mar es végre egy olyan, ahol meg tudtam szólalni heteken belül, nem csak a nyelvtant nyomja! Naprol napra érzem a javulást ! :)

Bólya mercedes

Facebook vélemény

Jelentkezz kötlezettségmentes ingyenes konzultációra a Café Englishnél.

Jelentkezz kötelezettségmentes
ingyenes konzultációra!

Részletek és jelentkezés
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.