Philippa

CSOPORT
CSOPORT
EGYÉNI
EGYÉNI
SZEMÉLYES
SZEMÉLYES
ONLINE
ONLINE
KÖZNYELV
KÖZNYELV
ÜZLETI
ÜZLETI

Szia, örülök, hogy megismerhetlek! Philippa vagyok, brit állampolgár, aki már évek óta Magyarországot hívja otthonának. Több mint 20 éves nyelvtanári tapasztalattal a hátam mögött volt szerencsém különböző hátterű és életkorú diákkal dolgozni. Az oktatás iránti szenvedélyem mellett az üzleti élet, a jog, a nemzetközi kapcsolatok és a társadalomtudományok területén is van tapasztalatom. Hatalmas örömömre szolgál, ha segíthetek a diákoknak a vizsgákra való felkészülésben, és támogathatom őket az új karrierlehetőségek irányába. Remélem, hogy mielőbb találkozunk! Happy English!

Jace

CSOPORT
CSOPORT
EGYÉNI
EGYÉNI
SZEMÉLYES
SZEMÉLYES
ONLINE
ONLINE
KÖZNYELV
KÖZNYELV
ÜZLETI
ÜZLETI

Sziasztok! A nevem Jace és egészen messziről, Dél-Afrikából származom. Az elmúlt 12 évben hivatásos énekes voltam, több mint 65 országba utaztam, 6 évet tanítottam dobolást, egy szórakoztató céget működtetek, két pszichológiai diplomát is szereztem, és imádom a remek ételeket (és természetesen a kávét). A kommunikáció kulcsfontosságú készség, amely segít mindannyiunkban a kapcsolattartásban - ha velem szeretnéd fejleszteni az angol nyelvet, akkor igyunk meg egy kávét és beszélgessünk!

Mr. Lee

CSOPORT
CSOPORT
EGYÉNI
EGYÉNI
SZEMÉLYES
SZEMÉLYES
ONLINE
ONLINE
KÖZNYELV
KÖZNYELV
ÜZLETI
ÜZLETI

Anyanyelvi brit tanár vagyok, és 15 éve tanítom az angol nyelvet itt Magyarországon. Van mérnöki tapasztalataim, és egyben üzleti és vállalkozási, jogi tapasztalatom is. Nagyon örülök, hogy új emberekkel találkozhatom, és segíthetem diákjaim az angol nyelv iránti bizalom építésében és kommunikációs képesség fejlesztésében. Örömmel segítek különböző vizsgákra való felkészülésben is.

Moses

CSOPORT
CSOPORT
EGYÉNI
EGYÉNI
SZEMÉLYES
SZEMÉLYES
ONLINE
ONLINE
KÖZNYELV
KÖZNYELV
ÜZLETI
ÜZLETI

Moses vagyok, az Egyesült Királyságból származom és ott is születtem. Mérnöki tanulmányokat folytattam, és évekig értékesítési és képzési vezetőként dolgoztam. 2019-ben sokszor jártam Magyarországon, és úgy döntöttem, egy évvel ezelőtt, 2020-ban letelepedek ebben a csodálatos városban, Budapesten. Már egy ideje itt lakom, de még mindig nagyon sok minden van, amit fel lehet fedezni itt Budapesten és az országban. Alig várom, hogy viszonozhassam azt a rengeteg kedvességet, amit az itt tartózkodásom során kaptam, ezért vágtam bele anyanyelvi angoltanárként az oktatásba. Minél több embernek szeretnék segíteni, hogy az angol nyelvet el tudják sajátítani. Erősségem mind a köznyelvi, mind az üzleti angol.

Benjamin

CSOPORT
CSOPORT
EGYÉNI
EGYÉNI
SZEMÉLYES
SZEMÉLYES
ONLINE
ONLINE
KÖZNYELV
KÖZNYELV
ÜZLETI
ÜZLETI

Amerikaként, tanárként és világutazóként látom, milyen óriási ajándékkal rendelkezem, azáltal, hogy angol anyanyelvű vagyok. Szenvedélyem, hogy anyanyelvűként segítsem diákjaim tudásuk növelésében. Először 2014-ben kezdtem el angolul tanítani Magyarországon. Az Egyesült Államokban üzleti szakon végeztem az egyetemet és több mint 10 évet töltöttem az üzleti világban. Nagyon örömmel tölt el, hogy részese lehetek a Café English csapatnak!

Rachel

CSOPORT
CSOPORT
EGYÉNI
EGYÉNI
SZEMÉLYES
SZEMÉLYES
ONLINE
ONLINE
KÖZNYELV
KÖZNYELV
ÜZLETI
ÜZLETI

Sziasztok! A nevem Rachel, és Írországból származom. Spanyol és pszichológia szakon végeztem, de ezen kívül az utazás és a fotózás is érdekel. Január óta vagyok itt Budapesten és őszintén szólva máris otthon érzem magam! Mielőtt ideköltöztem volna, Spanyolországban tanítottam angolt. Minden korosztály tanításában van tapasztalatom, ami élvezetessé teszi a munkámat, mivel az órák mindig mások. Tanárként arra törekszem, hogy az óráim ne csak szakmailag legyenek tökéletesek, hanem örömteliek és élvezetesek is legyenek. Nem csak az a célom, hogy a diákjaim angol nyelvtudása javuljon, hanem az is, hogy önbizalmat szerezzenek. Ennek során mindig igyekszem megnevettetni őket, bármilyen rossz vicc is legyen az!

Mina

CSOPORT
CSOPORT
EGYÉNI
EGYÉNI
SZEMÉLYES
SZEMÉLYES
ONLINE
ONLINE
KÖZNYELV
KÖZNYELV
ÜZLETI
ÜZLETI

A nevem Mina, orvostanhallgató vagyok itt Magyarországon, amit remélhetőleg hamarosan be is fejezek. Szeretek úgy gondolni magamra, mint világpolgárra, tekintve, hogy Ausztráliában születtem és nőttem fel, perzsa szülők neveltek fel, és az évek során több országban is éltem. A középiskola elvégzése után rögtön az angoltanítás mellett kötöttem ki, mivel mind a nyelv, mind a szakma hihetetlenül kedves számomra. Nagyon könnyed és empatikus személyiség vagyok. A tanítás családi szakma nálunk, és az angol volt az első számú eszköz, ami segített abban, hogy gyorsan beilleszkedjek és eligazodjak egy új környezetben és közösségben. Remélem, hogy segíthetek neked elérni a céljaidat, ha szeretnéd fejleszteni a beszédkészségedet és az önbizalmadat. Nem csak a köznyelvben tudlak támogatni, de segíthetek vizsgafelkészítésben, állásinterjúra való felkészülésben, prezentációkészítésben, szakmai szókincsfejlesztésben vagy akár üzleti nyelvi fejlesztésben is.

Lucy

CSOPORT
CSOPORT
EGYÉNI
EGYÉNI
SZEMÉLYES
SZEMÉLYES
ONLINE
ONLINE
KÖZNYELV
KÖZNYELV
ÜZLETI
ÜZLETI

Helló, a nevem Lucy! Egyszerre vagyok brit és ír. Hogyan? Majd később elmondom. 2022 októberében költöztem Dubaiból ebbe a csodálatos Budapestre. Angol nyelvet tanultam egy brit egyetemen, ahol megtanultam, milyen fontos, hogy valaki tudjon angolul beszélni, hogy világszerte kommunikálni tudjon az emberekkel. A diplomám hatására rendkívül szenvedélyes lettem, hogy megosszam másokkal az angol nyelv tudását, hogy gazdagítsam az életüket, és sikeresebbé és szabadabbá tegyem őket. Szeretek új emberekkel találkozni és másokkal beszélgetni, ami lehetővé teszi, hogy lelkes és vidám energiát vigyek az órákra. A tanítással az a célom, hogy a diákok kiváló kommunikációs készségeket és nagyfokú magabiztosságot szerezzenek az angol beszédben, rendkívül interaktív és élvezetes órákon keresztül!

Patrick

CSOPORT
CSOPORT
EGYÉNI
EGYÉNI
SZEMÉLYES
SZEMÉLYES
ONLINE
ONLINE
KÖZNYELV
KÖZNYELV
ÜZLETI
ÜZLETI

Sziasztok! A nevem Patrick és Ausztráliából származom. Tanárcsaládból származom, így nem meglepő, hogy magam is ezen a területen kötöttem ki. Mindig is érdekelt az oktatás és az, hogy másoknak segítsek tanulni, így a tanári pálya természetes volt számomra. Felnőtt életem nagy részét utazással töltöttem, és szeretek különböző kultúrájú emberekkel találkozni. Utazásaim során megtapasztaltam, hogy az angol nyelv használata megkönnyíti a barátkozást és a tájékozódást az ismeretlen helyeken. Elég laza és nyugodt embernek tartom magam, így az angoltanulás velem élvezetes lesz, úgy hogy egy előítéletektől mentes környezetet teremtek. Hiszem, hogy egy új nyelv tanulásának szórakoztatónak és stresszmentesnek kell lennie, ezért igyekszem nyugodt és támogató környezetet teremteni a tanítványaim számára. A munkámon kívül imádok mindent, ami a zenével kapcsolatos. Több hangszeren is játszom, legfőbbképpen dobolok és szívesen fedezek fel új együtteseket és művészeket a világ minden tájáról. Izgatottan várom, hogy megoszthassam a nyelv és a kultúra iránti szeretetemet a diákjaimmal, és alig várom, hogy segítsek neked elérni a nyelvtanulási céljaidat.

Beszédgyakorlók - Chat Mates

Olyan beszélgető társakat hoztunk nektek a nemzetközi közösségből, akik anyanyelvi szinten beszélik az angolt és abban lelik örömüket, hogy gyakorolják veled a beszédet.
Segítségükkel akár minden nap ismételhetsz néhány percet, amikor csak időd engedi.

Negin

Anyanyelvű tanárok a Café Englishben

Amerika

Sziasztok, itt Negin, a jövőbeli barátod, ha nyelvgyakorlásról van szó. Én egy 25 éves brit-amerikai-perzsa vagyok, egészségügyi háttérrel és közel 7 éve élek Budapesten. Nemzetközi hátteremnek köszönhetően Amerikában, az Egyesült Királyságban és Iránban nőttem fel. Az angol mindig is az első nyelvem volt, de a perzsát második nyelvként kellett megtanulnom, bár az anyanyelvem volt, de végül sok gyakorlással folyékonyan megtanultam, azt hiszem, azt akarom mondani, hogy pontosan értem, milyen nehéz lehet egy nyelvet tanulni, és azt is, hogy a tanárod milyen hatással lehet a nyelvtanulással kapcsolatos szereteteddel és az erőfeszítéseddel kapcsolatban, amit az angol tanulásba fektetsz. Ezért biztos vagyok benne, hogy segíthetek neked abban, hogy az angol nyelvtanulás szórakoztató és könnyű legyen. Minél többet gyakorolsz, annál könnyebben fogsz beszélni.

Haya

Anyanyelvű tanárok a Café Englishben

Jordánia

Helló! A nevem Haya, Jordániában születtem és nőttem fel. Angol irodalomból szereztem alapdiplomát. Jelenleg felsőfokú tanulmányokat folytatok ugyanezen a területen, szerencsére itt Magyarországon volt rá lehetőségem. Boldogan tanítok angolul tanulókat 8 éve, és nagy szenvedéllyel foglalkozom a szakmámmal. Mivel a családomban én vagyok a legfiatalabb, nagyon társaságkedvelő és jó hallgatóság vagyok. Anyukám szerint nagyon beszédes vagyok, de ettől vagyok jó kommunikátor is. Szeretek segíteni a tanulóknak az angol nyelvtudásuk fejlesztésében, és mindig mindent megteszek azért, hogy kényelmesen és szabadon beszélgethessenek bármilyen témáról, így akadályok nélkül, zökkenőmentesen gyakorolhatják a nyelvet. Amellett, hogy tanár vagyok, jó kalandor vagyok, és nagyon szeretek utazni, így ne lepődj meg, hogy számos kultúráról teljes körű ismeretekkel rendelkezem. Várom, hogy hamarosan találkozzunk az óráimon.

Moses

Anyanyelvű tanárok a Café Englishben

Egyesült Királyság

Moses vagyok, az Egyesült Királyságból származom és ott is születtem. Mérnöki tanulmányokat folytattam, és évekig értékesítési és képzési vezetőként dolgoztam. 2019-ben sokszor jártam Magyarországon, és úgy döntöttem, egy évvel ezelőtt, 2020-ban letelepedek ebben a csodálatos városban, Budapesten. Már egy ideje itt lakom, de még mindig nagyon sok minden van, amit fel lehet fedezni itt Budapesten és az országban. Alig várom, hogy viszonozhassam azt a rengeteg kedvességet, amit az itt tartózkodásom során kaptam, ezért vágtam bele anyanyelvi angoltanárként az oktatásba. Minél több embernek szeretnék segíteni, hogy az angol nyelvet el tudják sajátítani. Erősségem mind a köznyelvi, mind az üzleti angol.

Jelentkezz kötelezettségmentes ingyenes konzultációra!

  • 10 perces kötetlen angol nyelvű beszélgetés
  • Célok meghatározása
  • Ideális tanfolyam kiválasztása
  • Kérdések tisztázása
jelentkezés
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
ingyenes konzultáció