Mr. Lee

CSOPORT
CSOPORT
EGYÉNI
EGYÉNI
SZEMÉLYES
SZEMÉLYES
ONLINE
ONLINE
KÖZNYELV
KÖZNYELV
ÜZLETI
ÜZLETI

Anyanyelvi brit tanár vagyok, és 15 éve tanítom az angol nyelvet itt Magyarországon. Van mérnöki tapasztalataim, és egyben üzleti és vállalkozási, jogi tapasztalatom is. Nagyon örülök, hogy új emberekkel találkozhatom, és segíthetem diákjaim az angol nyelv iránti bizalom építésében és kommunikációs képesség fejlesztésében. Örömmel segítek különböző vizsgákra való felkészülésben is.

Benjamin

CSOPORT
CSOPORT
EGYÉNI
EGYÉNI
SZEMÉLYES
SZEMÉLYES
ONLINE
ONLINE
KÖZNYELV
KÖZNYELV
ÜZLETI
ÜZLETI

Amerikaként, tanárként és világutazóként látom, milyen óriási ajándékkal rendelkezem, azáltal, hogy angol anyanyelvű vagyok. Szenvedélyem, hogy anyanyelvűként segítsem diákjaim tudásuk növelésében. Először 2014-ben kezdtem el angolul tanítani Magyarországon. Az Egyesült Államokban üzleti szakon végeztem az egyetemet és több mint 10 évet töltöttem az üzleti világban. Nagyon örömmel tölt el, hogy részese lehetek a Café English csapatnak!

Moses

CSOPORT
CSOPORT
EGYÉNI
EGYÉNI
SZEMÉLYES
SZEMÉLYES
ONLINE
ONLINE
KÖZNYELV
KÖZNYELV
ÜZLETI
ÜZLETI

Moses vagyok, az Egyesült Királyságból származom és ott is születtem. Mérnöki tanulmányokat folytattam, és évekig értékesítési és képzési vezetőként dolgoztam. 2019-ben sokszor jártam Magyarországon, és úgy döntöttem, egy évvel ezelőtt, 2020-ban letelepedek ebben a csodálatos városban, Budapesten. Már egy ideje itt lakom, de még mindig nagyon sok minden van, amit fel lehet fedezni itt Budapesten és az országban. Alig várom, hogy viszonozhassam azt a rengeteg kedvességet, amit az itt tartózkodásom során kaptam, ezért vágtam bele anyanyelvi angoltanárként az oktatásba. Minél több embernek szeretnék segíteni, hogy az angol nyelvet el tudják sajátítani. Erősségem mind a köznyelvi, mind az üzleti angol.

Jace

CSOPORT
CSOPORT
EGYÉNI
EGYÉNI
SZEMÉLYES
SZEMÉLYES
ONLINE
ONLINE
KÖZNYELV
KÖZNYELV
ÜZLETI
ÜZLETI

Sziasztok! A nevem Jace és egészen messziről, Dél-Afrikából származom. Az elmúlt 12 évben hivatásos énekes voltam, több mint 65 országba utaztam, 6 évet tanítottam dobolást, egy szórakoztató céget működtetek, két pszichológiai diplomát is szereztem, és imádom a remek ételeket (és természetesen a kávét). A kommunikáció kulcsfontosságú készség, amely segít mindannyiunkban a kapcsolattartásban - ha velem szeretnéd fejleszteni az angol nyelvet, akkor igyunk meg egy kávét és beszélgessünk!

Kerry

CSOPORT
CSOPORT
EGYÉNI
EGYÉNI
SZEMÉLYES
SZEMÉLYES
ONLINE
ONLINE
KÖZNYELV
KÖZNYELV
ÜZLETI
ÜZLETI

Sziasztok, Kerry vagyok és Kanadában születtem. Belsőépítészeti iskolába jártam, és hosszú évekig vezettem saját lakberendezési vállalkozásomat. Személyesen vettem részt a bútorok építésében, javításában és után fényezésében is. Életem folyamatosan zakatolt, mindig újabb és újabb kihívásokkal tele, de úgy látszik, hogy még nem teljesedett be. Néhány éve Budapestre költöztem, és beleszerettem. Ez egy gyönyörű építészetű, történelemmel teli város, finom ételekkel és nagyszerű hangulattal. Azért kezdtem tanítani, hogy segítsek a magyar diákoknak megismerni az angol nyelvet, a kanadai kultúrát és segítsek a beszédkészségüket javítani. Örülök, hogy itt lehetek a Cafe English csapatában, ahol minden nyomás nélkül, élvezetesen, élménygazdagon tanulhatnak a diákok.

Jay

CSOPORT
CSOPORT
EGYÉNI
EGYÉNI
SZEMÉLYES
SZEMÉLYES
ONLINE
ONLINE
KÖZNYELV
KÖZNYELV
ÜZLETI
ÜZLETI

Sziasztok! A nevem Jay, és az Egyesült Államokból nem régen érkeztem Budapestre. A feleségem magyar, és azért költöztünk Budapestre, hogy közelebb legyünk a párom családjához. Az ittlétem eddig egy csodálatos kaland volt számomra. Az Egyesült Államokban kezdtem el angolt tanítani a bevándorlóknak. Olyan élethelyzetben, amikor az embereknek szembe kellett nézniük azzal a hatalmas kihívással, hogy újrakezdjék az életüket egy új országban, egy másik nyelven. Első kézből láthattam és élhettem meg, hogy az angol nyelvtanulás milyen óriási hatással volt ezeknek az embereknek az életminőségére. Biztos, hogy neked más céljaid vannak, ami miatt fejleszteni szeretnéd az angol nyelvtudásod, de bármi is legyen az (munka, családi, szabadidős), a Café English a lehető legjobb légkört, teljeskörű képzést és támogatást nyújt ahhoz, hogy az álmaid elérd.

Beszédgyakorlók - Chat Mates

Olyan beszélgető társakat hoztunk nektek a nemzetközi közösségből, akik anyanyelvi szinten beszélik az angolt és abban lelik örömüket, hogy gyakorolják veled a beszédet.
Segítségükkel akár minden nap ismételhetsz néhány percet, amikor csak időd engedi.

Fatemeh

Anyanyelvű tanárok a Café Englishben

Irán

Sziasztok! Fatemeh vagyok. Eredetileg Iráni vagyok, de 5 éves korom óta az Egyesült Királyságban éltem. Az életem során számtalan alkalommal kerültem olyan helyzetekbe, ahol kommunikálni kellett, mint az iskolában vagy a napi interakciók és gyermekként nem féltem, hogy hibákat csinálok beszéd közben. Az idők során, gyerekkoromban fokozatosan kezdtem felvenni a nyelvet, és rövid idő után már jobban beszéltem az angol nyelvet, mint az anyanyelvem. A Café English ugyanezen a módszeren alapul, és a személyes tapasztalatom alapján is ez a leghatékonyabb módja a nyelvtanulásnak, mert biztonságos környezetet biztosít. Így a diákokat arra bátorítja, hogy beszéljenek és beszélgessenek anélkül, hogy félnének vagy szégyenkeznének a hibák miatt. Ami az iskoláimat illeti, állatorvosi diplomám van és dolgoztam is ezen a területen néhány évig, de úgy döntöttem, hogy orvosi egyetemre megyek. Így kerültem Budapestre, hogy folytassa, hogy általános orvos lehessek. Várom, hogy személyesen is találkozzunk, és kölcsönösen megismerhessük egymást.

Brienna

Anyanyelvű tanárok a Café Englishben

USA

Szia, a nevem Bree. Los Angelesből, Kaliforniából származom. Majdnem két éve élek Magyarországon. Nagyon szeretek itt lenni. Imádom ezt a kultúrát, imádom az ételeket, imádom a magyar nyelvet. Közel három éve tanítok angolul. Lételemem a tanítás. Az angol nyelvet a saját családomban tanultam meg, ahol nyugat-afrikaiul és angolul beszéltek, de nekem elsősorban az angol volt a nyerő. Imádom a beszélgető barát (chat mate) programot. A beszélgető barát (chat mate) program fontos része a nyelvtanulásnak, hiszen mindenféle gyakorlás, előzetes felkészülés vagy házi feladat nélkül is aktiválja a passzív szókincsedet, és beszélgetésekkel, társalgási gyakorlatokkal növeli azon képességedet, hogy folyékonyan beszélj angolul. Azt tapasztaltam, hogy a beszédgyakorlás lebontja a tanulók félelemgátjait is, amennyiben félnél megszólalni. Magabiztosabbá válnak és magabiztosabban fogják beszélni az angol nyelvet. Ezért nagy megtiszteltetés és kiváltság számomra, hogy ezt a programot szolgálhatom azzal, hogy segítek a diákoknak, hogy ilyen módon is fejleszteni a készségeiket. Úgyhogy mindenképpen ajánlom nektek ezt a programot. Mielőbbi viszont látás!

Ahmed

Anyanyelvű tanárok a Café Englishben

Egyesült Arab Emirátusok

Szia! Ahmed vagyok, és a Cafe English beszédgyakorló csapatának vagyok a tagja. Abban szeretnék neked segíteni, hogy az angol nyelvű társalgás mestere legyél. Egy kicsit rólam: Dubaiban születtem és nőttem fel, ahol gyermekkorom nagy részében brit iskolába jártam. Később Dél-Ázsiába utaztam, ahol folytattam a tanulást és a nyelvi képességeim javítását azáltal, hogy új emberekkel beszélgettem és különböző tanfolyamokat végeztem el. Végül Magyarországon kötöttem ki. Már 4 éve élek itt Budapesten, ami felemelő érzés. Beleszerettem az angol tanításba, és abba, hogy másoknak segíthetek elérni nyelvi céljaikat. Úgy gondolom, hogy a multikulturális társadalomban való nevelkedésem segített abban, hogy nyitottabb és megértőbb legyek a diákokkal az angol nyelvtanulással és társalgással kapcsolatos problémáikban. Ez a beszélgetőbarát program egy csodálatos program, mivel nem igényel különösebb felkészülést és a témát te tudod szabadon megválasztani, így sokkal kényelmesebb módja ez a nyelvtudás gyakorlásának. Várlak szeretettel óráimon.

Jelentkezz kötelezettségmentes ingyenes konzultációra!

  • Milyen a mostani kommunikációs készséged? Egy 10 perces kötetlen angol beszélgetés után megmondjuk.
  • célok meghatározása: ha tudjuk, hogy most hol tartasz, mit szeretnél elérni, mennyi a szabadidőd az angolra, akkor megmondjuk, hogy a célod mikor éred el.
  • Hogyan zajlanak az órák? Miért fogok néhány hónap után folyékonyan beszélni? Elmondjuk.
  • Melyik tanfolyamot vagy képzéseket válaszam? Segítünk.
Részletek és jelentkezés
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
ingyenes konzultáció