Sosem vettem részt formális pedagógiai képzésen, talán ez adta meg azt a szabadságot, amivel módszeremet kifejleszthettem. Egyértelmű volt számomra, hogy úgy fogok megtanítani másokat angolul, ahogy én is megtanultam jó néhány nyelvet az életem során, természetes módon, beszéd által, anyanyelvi környezetben. Sokat utaztam és beszélgettem olyan emberekkel akik 10-nél is több nyelven beszélnek és öröm volt megélni, hogy a nyelvtanulással kapcsolatban azonosak az elképzeléseink.

Ezekkel az elvekkel a fejemben alapítottam meg ezt a családias nyelviskolát, a Café Englisht.

Alapvető fontosságú volt, hogy olyan környezetet alakítsak ki, ahol a diákok felszabadultak lehetnek, és otthon érezhetik magukat. Tudom, hogy mindenki éli az életét, és nincs szüksége még egy feladatra. Azt akartam, hogy mindenki, aki hozzánk jár, örömmel tegye azt, és ez legyen számára a nap fénypontja.

A Café Englishnek nem célja, hogy hibátlanul beszélj, és tökéletes nyeltvant sajátíts el. Nem akarunk érettségire vagy nyelvvizsgára felkészíteni. A küldetésem, így az iskola küldetése is, hogy megadjuk diákjainknak a teljes szabadságot, a magunk módján a felszabadult, könnyed angol társalgás lehetőségével. Ezt a tudást bárhol, bármilyen helyzetben előveheted, így mindig magabiztos lehetsz.

A legnagyobb öröm számomra, ha ezt a szabadságot veled is megoszthatom. Ha érezted már, hogy akadályoz bármiben a folyékony angoltudás hiánya, beszélgessünk egyet!

Akár beiratkozol hozzánk, akár nem, biztos vagyok benne, hogy évtizedes tapasztalatom hasznos lesz számodra, és segíthetek megtalálni a te saját utad a nyelvtudás nyújtotta szabadsághoz.

Zsolt

Nézz körül nálunk

Jelentkezz kötelezettségmentes ingyenes konzultációra!

  • kb. 20 perces konzultáció online vagy személyesen, hogy felmérjük az igényeidet és megfelelő javaslatot tudjunk adni.
  • Célok meghatározása
  • Ideális tanfolyam, optimális mátrix kiválasztása
  • Kérdések tisztázása
jelentkezés
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
ingyenes konzultáció