Café English Klubest

Ezeknek az estéknek a célja, hogy az ismerkedéssel kapcsolatos szókészleted aktivizáld, valós élő környezetben, ahol nem csak a Café English tanáraival, hanem a meghívott külföldiekkel is tudsz ismerkedni, kötetlenül beszélgetni egy pohár ital mellett. A rendezvényeket különböző színhelyeken tartjuk. Volt már rendezvényünk ír vagy angol kocsmában, billiárd klubban és szabadtéren is. A rendezvényeket péntek este tartjuk, 19 órai kezdettel.

Létszám: 10 - 20 fő
Esemény hossza: 2 óra
Helyszín: változó, előre meghirdetett helyszín
Díj: 4000 Ft / fő (az étel- és italfogyasztás árát nem tartalmazza)

Főző iskola

A főző iskolánk célja, hogy az angolodat egy olyan környezetben tudd fejleszteni, mely egybe esik az érdeklődési köröddel miközben érdekes recepteket is megtanulhatsz. A főzés során észrevétlenül fogod megtanulni az egyes alapanyagok neveit, a különböző elkészítési módokat, továbbá megtanulod, hogy hogyan írj le egy ételt a színeivel, az ízével és a hozzávalóival együtt. Az elkészült ételt az óra után közösen fogyasszátok el és közben kötetlenül az ételről beszélgettek.

Létszám: 5 - 6 fő
Esemény hossza: 3 óra
Helyszín: Café English nyelviskola
Díj: 8.800 Ft / fő (az alapanyagok árát is tartalmazza)

Könyvklub

Gyere és csatlakozz a könyvklubunkhoz. Minden alkalommal egy új könyv lesza főtéma, előre meghirdetve. Előre megosztunk veled fontos kulcs mondatokat éskifejezéseket és egy kb 20-40 szóból álló szótárat. Ezek alapján márfelkészülten tudsz érkezni a könyvklubba, ahol élvezetes beszélgetések sorántudod csiszolni az angol tudásod. Minden klub eseményt a Café English egyikanyanyelvű tanára vezet, aki folyamatos visszajelzést és kijavít, ha szükséges. Nincs elköteleződés, nem kell, hogy minden alkalommal elgyere. De harendszeres látogató vagy, akkor kedvezményben részesülsz.

Létszám: 4 - 8 fő
Esemény hossza: 90 perc
Helyszín: Café English nyelviskola
Díj: 3300 Ft / fő

Filmklub

Gyere és csatlakozz a filmklubunkhoz. Minden alkalommal egy új film lesz afőtéma, melyet előre meghirdetünk. Ugyancsak Előre megosztjuk veledlegfontosabb kulcsmondatokat és kifejezéseket és egy kb 20-40 szóból állószótárat. Ezek alapján már felkészülten tudsz érkezni a filmklubba, aholélvezetes beszélgetések során tudod csiszolni az angol tudásod. Minden klubeseményt a Café English egyik anyanyelvű tanára vezet, aki folyamatosvisszajelzést és kijavít, ha szükséges. Nincs elköteleződés, nem kell, hogy minden alkalommal elgyere. De harendszeres látogató vagy, akkor kedvezményben részesülsz.

Létszám: 4 - 8 fő  
Esemény hossza
: 90 perc  
Helyszín
: Café English nyelviskola.
Díj
: 3300 Ft / fő

Borest

A bor estek célja, hogy kötetlen, stresszmentes környezetben fejleszd az angolod egy kellemes borkostólóval összekötve. Az este során nem csak a különleges borokat fogsz megismerni, hanem megtanulod, hogy hogyan írj le angolul egy bort úgy ahogy egy igazi borszakértő. A nyelvtudásod egy újabb szintre emelheted ezeken az estéken. Az eseményt a Cafe English egyik angol anyanyelvű tanára vezeti egy ismert borász társaságában aki bevezet minket a különleges borok világába.

Létszám: 5 - 10 fő  
Esemény hossza
: 2 óra
Helyszín
: változó, előre meghirdetett helyszínen
Díj
: 9000 Ft / fő (magában foglal 3-5 félekostolásnyi mennyiségű bort, és borkisérőt)

Borkirándulás Etyeken

A diákokkal a 4-es metró végállomásánál, a Kelenföldi Pályaudvar megállónál találkozunk. Onnan egy távolsági busszal utazunk Etyekre, a fehér borairól jól ismert borfaluba. Az angol beszélgetés már az utazás során megkezdődik. A borfalu főutcáján végig sétálva néhány régi és híres helyi borpincét látogatunk meg, betérünk a helyi sonkamesterhez is. A kirándulás során helyi borokat és finom ételeket kóstolunk meg. A beszélgetés témája teljesen kötetlen. Ismerkedős, a borral és ételekkel kapcsolatos. De természetesen lehet bármi, ami téged érdekel. A kirándulás vezetője a Café English egyik anyanyelvű tanára.

Létszám: 5 - 8 fő
Esemény hossza: 4 óra
Helyszín: Etyek
Díj: 6800 Ft / fő (nem tartalmazza az egyéni fogyasztás árát)

Jelentkezz kötelezettségmentes ingyenes konzultációra!

  • 10 perces kötetlen angol nyelvű beszélgetés
  • Célok meghatározása
  • Ideális tanfolyam kiválasztása
  • Kérdések tisztázása
jelentkezés
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
ingyenes konzultáció