Benjamin

Egyesült Államok
1 éve nálunk

Amerikaként, tanárként és világutazóként látom, milyen óriási ajándékkal rendelkezem, azáltal, hogy angol anyanyelvű vagyok. Szenvedélyem, hogy anyanyelvűként segítsem diákjaim tudásuk növelésében. Először 2014-ben kezdtem el angolul tanítani Magyarországon. Az Egyesült Államokban üzleti szakon végeztem az egyetemet és több mint 10 évet töltöttem az üzleti világban. Nagyon örömmel tölt el, hogy részese lehetek a Café English csapatnak!

Moses

Egyesült Királyság
1 hónapja

Moses vagyok, az Egyesült Királyságból származom és ott is születtem. Mérnöki tanulmányokat folytattam, és évekig értékesítési és képzési vezetőként dolgoztam. 2019-ben sokszor jártam Magyarországon, és úgy döntöttem, egy évvel ezelőtt, 2020-ban letelepedek ebben a csodálatos városban, Budapesten. Már egy ideje itt lakom, de még mindig nagyon sok minden van, amit fel lehet fedezni itt Budapesten és az országban. Alig várom, hogy viszonozhassam azt a rengeteg kedvességet, amit az itt tartózkodásom során kaptam, ezért vágtam bele anyanyelvi angoltanárként az oktatásba. Minél több embernek szeretnék segíteni, hogy az angol nyelvet el tudják sajátítani. Erősségem mind a köznyelvi, mind az üzleti angol.

Jace

Dél-Afrikai Köztársaság
1 hónapja nálunk

Sziasztok! A nevem Jace és egészen messziről, Dél-Afrikából származom. Az elmúlt 12 évben hivatásos énekes voltam, több mint 65 országba utaztam, 6 évet tanítottam dobolást, egy szórakoztató céget működtetek, két pszichológiai diplomát is szereztem, és imádom a remek ételeket (és természetesen a kávét). A kommunikáció kulcsfontosságú készség, amely segít mindannyiunkban a kapcsolattartásban - ha velem szeretnéd fejleszteni az angol nyelvet, akkor igyunk meg egy kávét és beszélgessünk!

Kerry

Kanada
1 hónapja nálunk

Sziasztok, Kerry vagyok és Kanadában születtem. Belsőépítészeti iskolába jártam, és hosszú évekig vezettem saját lakberendezési vállalkozásomat. Személyesen vettem részt a bútorok építésében, javításában és után fényezésében is. Életem folyamatosan zakatolt, mindig újabb és újabb kihívásokkal tele, de úgy látszik, hogy még nem teljesedett be. Néhány éve Budapestre költöztem, és beleszerettem. Ez egy gyönyörű építészetű, történelemmel teli város, finom ételekkel és nagyszerű hangulattal. Azért kezdtem tanítani, hogy segítsek a magyar diákoknak megismerni az angol nyelvet, a kanadai kultúrát és segítsek a beszédkészségüket javítani. Örülök, hogy itt lehetek a Cafe English csapatában, ahol minden nyomás nélkül, élvezetesen, élménygazdagon tanulhatnak a diákok.

Branka

Ausztrália
1 hónapja nálunk

Szia! Branka vagyok. Bosznia-Szarajevóból származom. Ausztráliában, Melbourne-ben és Sydney-ben nőttem fel, és itt tanultam meg angolul. Valamikor pontosan ugyanabban a cipőben voltam, mint te …hisz egykoron, igaz gyerekkoromban, de meg kellett tanulnom ezt a nyelvet... .. tehát teljesen megértek minden angol tanulót, az érzéseiteket, érzelmeiteket, küzdelmeiteket, félelmeiteket, és azért vagyok itt, hogy segítsek, utat mutathassak, motiváljalak és támogassalak ezen a csodálatos utazás során. Jelenleg pszichológiát tanulok, és nagyon nagy szenvedélyem az emberek segítése. Annak tudata, hogy akár egy apró pozitív változást is végrehajtottam valakinek az életében, nagyon boldoggá tesz. Várlak szeretettel akár a magán, akár a csoport órám valamelyikén.

Emily

Egyesült Királyság
2 hónapja nálunk

Szia, a nevem Emily, és az Egyesült Királyságból érkeztem. Számomra tanárnak lenni azt jelenti, hogy egy érdeklődő lélek vagyok. Szeretek együtt tanulni, együtt fejlődni a diákjaimmal. Például, megtanulni, hogy számukra mi működik jól? Mindenki más és másképpen tanul, ezért fontos számomra, hogy megismerjem, hogy mi válik be a legjobban az egyes diákoknál. Hiszem, hogy a tanulási környezetnek szórakoztatónak és elkötelezettséggel telinek kell lennie, mert ki akar állandóan csak ülni, olvasni és hallgatni?... nálam minden az interakcióról szól.

Jelentkezz kötlezettségmentes ingyenes konzultációra a Café Englishnél.

Jelentkezz kötelezettségmentes
ingyenes konzultációra!

Részletek és jelentkezés
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.