Matthew

Egyesült Államok
3 éve nálunk

Az iskola alapításának szinte első pillanataitól jelen vagyok a Café English angol nyelvstúdióban senior teacher-ként. Egy utazás iránti szenvedéllyel megáldott Amerikai, magyarországi otthonnal, akinek sikerült a "hello" -t "szia" -ra változtatnia; és a Tennessee whisky-t Pálinká-ra - és nincs visszatekintés. Az írói szakmám mellet tanítok, így sikerül az anyanyelv iránti szemvedélyemből jövő írott szavakat integrálnom az anyanyelvi beszéd készség fejleszés iránti szeretetemmel. Az osztályteremben otthon érzem magam diákjaim társaságában ahol hallgatóim kölcsönös tisztelete és elszántsága vezérel.

Gia

Dél-afrikai Köztársaság
1 éve nálunk

Sziasztok! Gia vagyok egy nagyon távoli országból Dél Afrikából érkeztem ebbe a lüktető városba. Az egyik nagyszülőm, aki hazámban élt, magyar gyökerekkel rendelkezik és ennek kapcsán érkeztem Budapestre. Szeretném a magyar nyelvet megtanulni, ami tudom, hogy szinte lehetetlen. De nem adom fel. Közel féléve tanítok angol nyelvet a Café English-ben ami egy teljesen új kihívás az életemben, de nagyon sok örömet és boldogságot okoz. Diákjaimmal sors közösségünk van, hisz tudom, hogy milyen egy idegen nyelvet tanulni.

Emese

Kanada
6 hónapja nálunk

Kanadában születtem. Idén Februárban hagytam magam mögött Kanadát és érkeztem Magyarországra tanulmányaim folytatása miatt. Időközben elkezdetem tanítani a Café English-nél, ami megfogott és beleszerettem. Imádok új embereket, új diákokat megismerni és átadni, megosztani az angol tudásomat diákjaimmal. Óráim nagyon változatosak, sokat nevetünk és persze sokat tanulunk.

Amar

Egyesült Királyság
6 hónapja nálunk

Anglia belsejében, Midlands környékén kovácsolódtam. Hosszú éveket tölrtöttem az oktatás területén, megosztva az anyanyelv iránti szeretetem különböző emberekkel és korosztályokkal. Magyarországi, Budapesti tartózkodásom lehetővé teszi számomra, hogy az angol oktatást egyesítsem új barátok megismerésével egy egyedülálló környezetben. Fantasztikus világ ez számomra.

Francine

Dél-afrikai köztársaság
6 hónapja nálunk

Sziasztok! Francine vagyok, és a Café English tanára. Dél Afrika egyik csodálaos városából, Cape Town-ból érkeztem, tanulmányaim folytatása céljából. Imádom ezt a várost, a kulturális örökségét és a nemzetközi sokszínüségét ami exponenciális fejlődést hozott az életembe. Hálás vagyok, hogy tanthatok és olyannal foglalkozhatok, amit imádok a világ egyik legszebb helyén.

Nicholas

Ausztrália
2 hónapja nálunk

Ausztráliában születtem majd néhány éve kerültem Európába. Elvégeztem az egyetemet nemzetközi kommunikáció szakon, itt Magyarországon és közben Budapest város egyedülálló hangulata magával ragadott. A tankönyvek után most jól esik hasznosítani a tudásom és rengeteg örömet okoz itt a Cafe Englishnél tanítani.

Jelentkezz kötelezettségmentes
ingyenes konzultációra!

Részletek és jelentkezés
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.