Gia

Dél-afrikai Köztársaság
1 éve nálunk

Sziasztok! Gia vagyok egy nagyon távoli országból Dél Afrikából érkeztem ebbe a lüktető városba. Az egyik nagyszülőm, aki hazámban élt, magyar gyökerekkel rendelkezik és ennek kapcsán érkeztem Budapestre. Szeretném a magyar nyelvet megtanulni, ami tudom, hogy szinte lehetetlen. De nem adom fel. Közel féléve tanítok angol nyelvet a Café English-ben ami egy teljesen új kihívás az életemben, de nagyon sok örömet és boldogságot okoz. Diákjaimmal sors közösségünk van, hisz tudom, hogy milyen egy idegen nyelvet tanulni.

Nicholas

Ausztrália
1 éve nálunk

Ausztráliában születtem majd néhány éve kerültem Európába. Elvégeztem az egyetemet nemzetközi kommunikáció szakon, itt Magyarországon és közben Budapest város egyedülálló hangulata magával ragadott. A tankönyvek után most jól esik hasznosítani a tudásom és rengeteg örömet okoz itt a Cafe Englishnél tanítani.

Sarah

Egyesült Államok
1 éve nálunk

Sziasztok! Sarah vagyok és az Egyesült Államokban születtem. Néhány évvel ezelőtt Washingtonból D.C.-ből költöztem Budapestre, hogy megszerezzem a Közszolgálati egyetemi diplomát. Azonnal beleszerettem Budapest városba - annak légkörébe, kultúrájába, az emberekbe és a történelembe. A Café English angol nyelv tanítása mellett közösségi kapcsolattartó koordinátorként is dolgozom mellékállásban. Tanárként megosztom a szenvedélyem és az angol nyelv ismereteimet a hallgatóimmal azáltal, hogy megteremtem a személyes és szórakoztató tanulási légkört, miközben biztosítom, hogy az egyes órák relevánsak és hasznosak legyenek minden hallgató számára.

Benjamin

Egyesült Államok
1 éve nálunk

Amerikaként, tanárként és világutazóként látom, milyen óriási ajándékkal rendelkezem, azáltal, hogy angol anyanyelvű vagyok. Szenvedélyem, hogy anyanyelvűként segítsem diákjaim tudásuk növelésében. Először 2014-ben kezdtem el angolul tanítani Magyarországon. Az Egyesült Államokban üzleti szakon végeztem az egyetemet és több mint 10 évet töltöttem az üzleti világban. Nagyon örömmel tölt el, hogy részese lehetek a Café English csapatnak!

Moses

Egyesült Királyság
1 hónapja

Moses vagyok, az Egyesült Királyságból származom és ott is születtem. Mérnöki tanulmányokat folytattam, és évekig értékesítési és képzési vezetőként dolgoztam. 2019-ben sokszor jártam Magyarországon, és úgy döntöttem, egy évvel ezelőtt, 2020-ban letelepedek ebben a csodálatos városban, Budapesten. Már egy ideje itt lakom, de még mindig nagyon sok minden van, amit fel lehet fedezni itt Budapesten és az országban. Alig várom, hogy viszonozhassam azt a rengeteg kedvességet, amit az itt tartózkodásom során kaptam, ezért vágtam bele anyanyelvi angoltanárként az oktatásba. Minél több embernek szeretnék segíteni, hogy az angol nyelvet el tudják sajátítani. Erősségem mind a köznyelvi, mind az üzleti angol.

Jelentkezz kötelezettségmentes
ingyenes konzultációra!

Részletek és jelentkezés
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.