Matthew

Egyesült Államok
4 éve nálunk

Az iskola alapításának szinte első pillanataitól jelen vagyok a Café English angol nyelvstúdióban senior teacher-ként. Egy utazás iránti szenvedéllyel megáldott Amerikai, magyarországi otthonnal, akinek sikerült a "hello" -t "szia" -ra változtatnia; és a Tennessee whisky-t Pálinká-ra - és nincs visszatekintés. Az írói szakmám mellet tanítok, így sikerül az anyanyelv iránti szemvedélyemből jövő írott szavakat integrálnom az anyanyelvi beszéd készség fejleszés iránti szeretetemmel. Az osztályteremben otthon érzem magam diákjaim társaságában ahol hallgatóim kölcsönös tisztelete és elszántsága vezérel.

Gia

Dél-afrikai Köztársaság
1 éve nálunk

Sziasztok! Gia vagyok egy nagyon távoli országból Dél Afrikából érkeztem ebbe a lüktető városba. Az egyik nagyszülőm, aki hazámban élt, magyar gyökerekkel rendelkezik és ennek kapcsán érkeztem Budapestre. Szeretném a magyar nyelvet megtanulni, ami tudom, hogy szinte lehetetlen. De nem adom fel. Közel féléve tanítok angol nyelvet a Café English-ben ami egy teljesen új kihívás az életemben, de nagyon sok örömet és boldogságot okoz. Diákjaimmal sors közösségünk van, hisz tudom, hogy milyen egy idegen nyelvet tanulni.

Francine

Dél-afrikai köztársaság
1 éve nálunk

Sziasztok! Francine vagyok, és a Café English tanára. Dél Afrika egyik csodálaos városából, Cape Town-ból érkeztem, tanulmányaim folytatása céljából. Imádom ezt a várost, a kulturális örökségét és a nemzetközi sokszínüségét ami exponenciális fejlődést hozott az életembe. Hálás vagyok, hogy tanthatok és olyannal foglalkozhatok, amit imádok a világ egyik legszebb helyén.

Nicholas

Ausztrália
1 éve nálunk

Ausztráliában születtem majd néhány éve kerültem Európába. Elvégeztem az egyetemet nemzetközi kommunikáció szakon, itt Magyarországon és közben Budapest város egyedülálló hangulata magával ragadott. A tankönyvek után most jól esik hasznosítani a tudásom és rengeteg örömet okoz itt a Cafe Englishnél tanítani.

Sarah

Egyesült Államok
1 éve nálunk

Sziasztok! Sarah vagyok és az Egyesült Államokban születtem. Néhány évvel ezelőtt Washingtonból D.C.-ből költöztem Budapestre, hogy megszerezzem a Közszolgálati egyetemi diplomát. Azonnal beleszerettem Budapest városba - annak légkörébe, kultúrájába, az emberekbe és a történelembe. A Café English angol nyelv tanítása mellett közösségi kapcsolattartó koordinátorként is dolgozom mellékállásban. Tanárként megosztom a szenvedélyem és az angol nyelv ismereteimet a hallgatóimmal azáltal, hogy megteremtem a személyes és szórakoztató tanulási légkört, miközben biztosítom, hogy az egyes órák relevánsak és hasznosak legyenek minden hallgató számára.

Benjamin

Egyesült Államok
1 éve nálunk

Amerikaként, tanárként és világutazóként látom, milyen óriási ajándékkal rendelkezem, azáltal, hogy angol anyanyelvű vagyok. Szenvedélyem, hogy anyanyelvűként segítsem diákjaim tudásuk növelésében. Először 2014-ben kezdtem el angolul tanítani Magyarországon. Az Egyesült Államokban üzleti szakon végeztem az egyetemet és több mint 10 évet töltöttem az üzleti világban. Nagyon örömmel tölt el, hogy részese lehetek a Café English csapatnak!

Jelentkezz kötelezettségmentes
ingyenes konzultációra!

Részletek és jelentkezés
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.