A Café English egy családias hangulatú angol nyelvre szakosodott iskola, angol anyanyelvű tanárokkal, beszédcentrikus képzést biztosítva.

Az  iskola azzal a céllal jött létre, hogy segítse, támogassa azon diákok törekvéseit, akik az angol beszédüket, a kommunikációjukat szeretnék fejleszteni függetlenül attól, hogy céljaik magánjellegüek vagy munkával kapcsolatosak.

A Café English egyedi beszédcentrikus képzése során a beszédé a főszerep. Az órákat úgy állítottuk össze, hogy a diákok a lehető legtöbbet tudják az angol nyelvet gyakorolni, melyhez anyanyelvi környezet teremtünk, angol anyanyelvű tanáraink segítségével. Igyekszünk a nyelvtant kerülni. A nyelvet a lehető legtermészetesebb módon adjuk át és gyakoroljuk be. Mindezt egy kellemes, kávéházi, ellazult, beszélgetős környezetben. A módszerről részletesebben itt olvashatsz.

A Café English-ben fontos, hogy a kommunikációval kapcsolatos, legfontosabb készségek javítására fokuszáljunk. A tanfolyamok elvégzése során folyamatosan fejlődik a diákok szókincse, kiejtése, hallott szövegértése, önbizalma, beszéd sebessége, nyelvhelyessége - kialakul az angolul gondolkodás érzése.

A hiteles oktatás alapját az anyanyelvi angol tanárok biztosítják, akik nagy lendülettel, energiával és szeretettel várnak minden új diákot, hogy átadhassák nekik tudásuk egy részét.

A Café English Budapest belvárosban, jól megközelítíthető helyen, a Bazilika és Nyugati pályaudvar között, a Bajcsy Zsilinszki úton található.

Nézz körül nálunk

Jelentkezz kötlezettségmentes ingyenes konzultációra a Café Englishnél.

Jelentkezz kötelezettségmentes
ingyenes konzultációra!

Részletek és jelentkezés
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.