Egyéni órák

Minden magánóra anyanyelvű angol tanárral folyik.  A te tempódban, a te időbeosztásodhoz igazodva, a te témaválasztásod alapján haladunk. Akkor ajánljuk neked az egyéni órákat, ha:

  • szakmai szókincsed szeretnéd felépíteni vagy fejleszteni
  • nyelvvizsgára, érettségire vagy emelt szintű érettségire készülsz
  • állásinterjúra készülsz
  • extra sebességgel szeretnél haladni
  • speciális kommunikációs képzésre van szükséged
MEGNÉZEM A KÉPZÉSEKET

Kiscsoportos órák

A kiscsoportos órák egyesítik az egyéni és a társas tanulás előnyeit:  maximum 5 fő van egy kis csoportban, így barátias a hangulat, mindenkire jut elég idő, ugyanakkor mindig van kivel beszélgetni.

Ez különösen fontos, hiszen a Café English módszer titka a beszédközpontú, kommunikációt fejlesztő órákban rejlik.

Az órákon mindig ugyanaz az oktató, egy angol anyanyelvű tanár. A csapat tagjai is állandóak, így együtt fogtok majd fejlődni, egyforma tempóban.

MEGNÉZEM A KÉPZÉSEKET

Mit tanulhatsz nálunk?

A fő célunk a hétköznapi angol nyelvtudás fejlesztése, olyan köznyelvi angolt adunk, amit azonnal be tudsz vetni, ha külföldiekkel beszélsz.

A témaköröket úgy állítottuk össze, hogy tényleg hasznosak legyenek a mindennapokban, nem elvont dolgokról beszélgetünk. Ezáltal a szókincsed észrevétlenül, de folyamatosan bővül. Egyre gördülékenyebben, választékosabban, egyre angolosabban tudsz majd beszélni anélkül, hogy megerőltető lenne a tanulás. Figyelünk arra, hogy ne csak új szavakat, kifejezéseket tanúlj, hanem folyamatosan átismételjük a már tanultakat és ezzel szinten tartsuk az angol tudásod.

A tanórák menete

A nyelvi fejlődésed szempontjából fontos szerepe van a házifeldatokanak. A házi feladatnak köszönhetően mindenki felkészülten érkezik az órára, így itt már a beszélgetésre tudsz koncentrálni és nincs stressz helyzet. Különböző projektfeladatokat fogsz kapni, melyekre egyedül vagy párosával kell majd felkészülnöd. A témák érdekesek, változatosak, és pont annyi kihívás van bennük, amennyi a fejlődésedhez kell.

Amikor megérkezel órára, az izgalmas beszélgetések során csiszolgatjuk, elmélyítjük a tudásodat. Az anyanyelvű tanárod folyamatosan javít és visszacsatolást ad. Igazán érdekes és pörgős órák várnak rád!

Az óra bemelegítő beszélgetéssel kezdődik, majd átbeszéljük a házi feladatokat. Ezután következhet az általános  kiejtés javítás, zenehallgatás vagy dalszöveg-elemzés, egy sorozat- vagy filmrészlet megtekintése (imádjuk a Jóbarátokat!), hallott szövegértés fejlesztése. Az órákat színesíti még a szókincs- és beszédfejlesztő társasjátékok, szerepjátékok, élménybeszámolók, gyakorlati köznyelvi szólásokat tanulunk, vicceket, újságcikkeket olvasunk,  YouTube videókat nézünk és azokat is megvitatjuk…  kimeríthetetlenül sok témánk van arra, hogy a diákok végigbeszéljék az órát.

Ez az aktív anyanyelvi környezet garantálja, hogy a tanulóink szókincse folyamatosan fejlődjön, egyre könnyebben, gyorsabban, egyre angolosabban beszéljenek.

Hogyan mérheted a fejlődésed?

A képzéseinket 6 szinten tartjuk, melyek a következők:

  • Kezdő 1, 2
  • Középhaladó 1, 2
  • Haladó 1, 2

Minden tanfolyamot úgy alakítottunk ki, hogy egy egész szintent fejlődhess. A tanfolyamok szóbeli vizsgával zárulnak, melyet ha teljesítesz, akkreditált diplomával jutalmazunk.

A képzések során 7 kommunikációs készséget fejlesztünk

Angolul
gondolkodás

Helyes
mondatalkotás

Hallott
szövegértés

Beszéd-
sebesség

Kiejtés

Szókincs

Önbizalom

Digitális könyvtár

Nálunk az órák között is tanulhatsz: többszáz kötetes online könyvtárunk van, ahol rengeteg könnyed, komoly, klasszikus vagy modern könyvből válogathatsz a szintednek megfelelően.

A modern szótár

Tudtad, hogy a szókártya egy különösen hatékony módja annak, hogy új szavakat tanulj meg? Egy hátránya van csupán… el kell készíteni. Nálunk ingyenesen kapod meg a világ egyik legelterjedtebb szókártya-rendszerét, feltöltve az alapszókinccsel. A szótár a telefonodon vagy a számítógépeden elérhető. Neked már csak az új szavakra kell koncentrálnod. Bárhol is vagy, könnyedén tudsz felkészülni az órákra.

Tanulj a filmekből!

Szeretnél szórakozás közben is tanulni, de fogalmad sincs, hol találsz megfelelő videókat vagy filmeket? Ne is keress tovább! Mi már kiválogattuk neked a legjobbakat… Jóbarátok, Szex és New York,  David Letterman humoros műsorai, a CNN Student News naprakész híradásai, a TED érdekfeszítő előadásai és spontán választott kisfilmek a Youtube-ról… csak válogass a hangulatod szerint.

Túl a tantermen

A Café English módszer (szerintünk) a leghatékonyabb módja a tantermi angoltanulásnak. Ennél már csak egy jobb dolog létezik: élőben használni a nyelvet! Diákjainkat ezért arra ösztönözzük, hogy vegyenek részt olyan hétvégi találkozókon, ahol megismerkedhetnek Budapesten élő külföldiekkel és élőben tudják gyakorolni az angol nyelvet.

Miért válaszd a Café English-t?

Anyanyelvű angoltanárok

Garatáltan beszédfejlesztő képzések

Maximum 5 fős kis csoportok

Ingyenes digitális tankönyvek

Ingyenes digitális könyvtár, novellákkal

Ingyenes online szókártya rendszer

Ingyenes, nyelvkészséget fejlesztő,
előválogatott film részletek

Jelentkezz kötelezettségmentes
ingyenes konzultációra!

Részletek és jelentkezés
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.