Hogyan biztosíthatod be magad az állásinterjúkon?

Képzeld el,hogy egy állásinterjún vagy. Képes vagy határozottan, folyékonyan és helyesen kommunikálni angolul? Ha nem, akkor valószínűleg az az állás nem a tiéd lesz. Tudtad, hogy ma már szinte minden második álláshoz angol nyelvtudás szükséges? És ami még fontosabb, a jól fizető állások szinte kivétel nélkül angol tudáshoz vannak kötve. De miért van ez így?

Miért olyan fontos a nyelvi készség az állásinterjúkon?

A globalizált világban az angol nyelv szinte elengedhetetlen, legyen szó bármilyen szakmáról. Mire figyelnek a munkaadók egy állásinterjún? Nemcsak a szakmai tudásodra, hanem arra is, hogyan tudod magad prezentálni, mennyire vagy magabiztos és mennyire folyékonyan kommunikálsz angolul. Egy határozott, helyesés folyékony angol nyelvű bemutatkozás óriási előnyt jelenthet.

Miért véreznek el sokan az állásinterjúkon? Hiába a jó szakmai háttér, miért nem sikerül mégis?

Az angol nyelvi készségek hiányosságai miatt. Azok, akik nem tudnak magabiztosan és folyékonyan kommunikálni angolul, gyakran alulmaradnak a versenyben. De van megoldás!

A mi módszerünk: beszédcentrikus tanulás mátrix rendszerben

Iskolánk, a CaféEnglish, egy Budapest központjában működő nyelviskola, pontosan ezekre a kihívásokra kínál megoldást. Anyanyelvi tanáraink segítségével, beszédcentrikus módszerrel tanítjuk az angolt, amely lehetővé teszi, hogy diákjaink magabiztosan, folyékonyan és helyesen kommunikáljanak angolul.

Mi az a mátrix rendszer?

Hogyan biztosítjuk a legnagyobb nyelvi elmerülést? A mátrix rendszer egy különleges tanulási struktúra, amely a legnagyobb nyelvi elmerülést biztosítja a diákok számára. A diákok heti rendszerességgel vesznek részt egyéni órákon, csoportos foglalkozásokon és beszédgyakorló tréningeken. Ez a mester kombináció nemcsak anyelvi készségek minden területét fejleszti, hanem a diákokat folyamatosan kihívások elé állítja, amely elősegíti a gyors és hatékony fejlődést.

Hogyan segíthetünk neked beelőzni a munkaerőpiacon?

Készen állszarra, hogy magabiztosabb legyél az állásinterjúkon? Iskolánk számos lehetőséget kínál erre.

  1. Magabiztosság fejlesztése: Az angol magánóra során személyre     szabott figyelmet kapsz, így gyorsan fejlődhetsz és magabiztosabbá     válhatsz az angol nyelvű kommunikációban.
  2. Kommunikációs készségek: Az angol tanfolyam keretében     csoportos órákon való részvétel lehetőséget ad nagyobb közönség előtt     beszélni, így megszokhatod a nyilvános szereplést és csökkentheted a     lámpalázat; gyakorolhatod a prezentációkat, amelyek során nemcsak a     nyelvtudásodat, hanem a szakmai ismereteidet is bemutathatod;     fejlesztheted érvelési készségeket viták során, amelyek elősegítik, hogy     hatékonyan tudd képviselni álláspontodat; beszámolókat tarthatsz     filmekről, amely javítja az összefoglalási és előadási készségeidet; és     egy ösztönző közegben találhatod magad, ahol látod, hogy vannak nálad     jobbak, ami ösztönözhet, hogy te is olyan jó légy, és látod, hogy vannak     nálad rosszabbak, ami növeli az önbizalmadat
  3. Beszédgyakorlat: A beszédgyakorló foglalkozások     során életszerű szituációkat játszunk el, így felkészülhetsz arra, hogy     hogyan reagálj spontán helyzetekben is.
  4. Szakmai angol tanfolyam: Speciális szakmai angol     tanfolyamaink segítenek abban, hogy a szakmai kifejezéseket is     magabiztosan tudd használni, így még inkább kiemelkedhetsz az     állásinterjún.

Miért fontos ez? Mert ha te vagy azállás interjúk győztese, rohamosan tudsz lépkedni a karrier létrán, és ezzel együtt a fizetésed is rohamosan növekedni fog.

Tapasztald mega különbséget!

Miért válaszda mi nyelviskolánkat?Nyelviskolánk segítségével nemcsak angol nyelvi készségeidet fejlesztheted,hanem olyan kommunikációs készségekre tehetsz szert, amelyekkel kiemelkedhetsz a tömegből. Ne hagyd, hogy a nyelvi korlátok visszatartsanak! Jelentkezz hozzánk még ma, és lépj előre a karrieredben magabiztosan és folyékonyan angolul kommunikálva.

Lépj velünk kapcsolatba! Ne hagyd,hogy a nyelvi korlátok visszatartsanak! Jelentkezz az alábbi linken egyingyenes konzultációra, és tudd meg, hogyan segíthetünk neked abban, hogy te légy az, aki elviszi a pálmát az állásinterjúkon! Az ingyenes konzultáció lehetőséget ad arra, hogy felmérjük a nyelvi készségeidet és megtervezzük a számodra legideálisabb tanulási útvonalat. Kínálunk angol magánórákat,csoportos angol tanfolyamokat és szakmai angol tanfolyamokat is, hogy minden igényt kielégíthessünk.

További bejegyzések

Fehér inges férfi egy kényelmes fotelben, körülötte otthonos berendezés és zöld növények. A Cafe English a leghatékonyabb angol tanulás módszereit alkalmazza.A beszédcentrikus angol tanfolyam alapítója mosolyogva ül egy barna fotelben, lámpa és növények a háttérben. A Cafe English angol nyelvoktatást kínál.

Jelentkezz kötelezettségmentes ingyenes konzultációra!

  • kb. 20 perces konzultáció online vagy személyesen, hogy felmérjük az igényeidet és megfelelő javaslatot tudjunk adni.
  • Célok meghatározása
  • Ideális tanfolyam, optimális mátrix kiválasztása
  • Kérdések tisztázása
jelentkezés
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.