Egyénre szabott angol szakmai tananyag

Az angol nyelv egyéni és csoportos oktatása során, váll-váll mellett tanítva a köznyelvi  és az üzleti/szakmai angolt, az elmúlt években, mint minden vállalkozás, mi is sokat tanultunk az ügyfeleinktől, a diákjainktól. Ennek alapján még jobban sikerült az angolul tanuló diákjainkat és az igényeiket megismerni, illetve a tanulás hatékonyságát új eszközökkel és módszerekkel növelni.

Az idei év újdonsága az egyénre szabott angol szakmai tananyagok elkészítése a diákok számára, ami nagyságrenddel felgyorsítja a tanulási és elsajátítási sebességet.

Az alkalmazott módszer növeli a kontrollt és az elégedettségen keresztül ösztönzi a diákot.

Az elkészült testre szabott angol tananyag magában foglalja a magát a 30-40 oldalas nyomtatott vagy PDF formátumú egyedi tankönyvet, hanganyagot, Quizlet alapú szókártya készletet és a személyre szabott teszteket.

Az általunk nyújtott új szolgáltatás nemcsak egy egyszerű nyelvtanfolyam. Az egyedi tananyagra épült testre szabott angol nyelvű szakmai képzés a konkrét szükségletekre és kihívásokra fókuszál, melyekkel a diákok a saját munkahelyi környezetükben találkoznak. Az egyéni igényekhez való alkalmazkodás és a specifikus szókincs elsajátítása révén a diák gyorsan és hatékonyan képes az új ismereteket alkalmazni a munkahelyén, hisz nem egy általános üzleti vagy szakmai tananyag alapján halad, melyből általában annak csak a néhány százalékát tudná hasznosítani.

Továbbá az egyéni angol tananyagunk az élő kommunikációra összpontosít, így nem csak írásban, hanem szóban is magabiztosságot ad a diáknak. Minden eszközt és módszert azon az elven hoztuk létre, hogy a diákot aktív résztvevővé tegyük a tanulási folyamatban, így a motiváció és az önbizalom is fokozódik a tanulmányok során.

Az egyénre szabott angol szakmai képzést úgy alkotjuk meg, hogy a diák bármikor és bárhol hozzáférhessen, legyen szó akár egy hosszú utazásról, egy szabad délutánról vagy egy rövid szünetről a munka közben. Minden tanulási stílusra gondoltunk, így azok számára is ideális, akik inkább hallgatnának, mint olvasnának, vagy azoknak, akik a vizuális tanulást részesítik előnyben.

Mi a folyamat?

• A tananyag elkészítéséhez szükséges alapszókincset a diákkal egy workshop keretein belül, egy vagy több közös beszélgetés során állítjuk össze. Ennek a lényege, hogy a beszélgetés során feltárjuk azokat a szavakat, kifejezéseket, ami a diák szakmai életéből jelenleg hiányoznak, de elengedhetetlen, hogy munkáját nagyobb hatékonysággal végezze. Általában 100-150 angol szót és kifejezést gyűjtünk össze.

• Ennek alapján készítjük el az egyénre szabott tananyagot, mely párbeszédes formába és helyzetekbe ágyazza az elsajátítandó ismeretet, 12 vagy 24 hétre bontva.

• Az anyag elsajátításához javaslunk egy oktatási menetrendet, lehetőleg mátrix alapon. Előnyös, ha a diák ötvözi a magánórákat a beszédgyakorló foglalkozásokkal.

• A tanfolyam elején végzünk egy angol szintfelmérő tesztet, majd igény esetén havonta vagy 3 havonta megismételjük, hogy a tanárnak és a diáknak is legyen megfelelő visszajelzése.

• Az elkészített anyagot átadjuk a diáknak és

• Indulhat a képzés.

Mennyibe kerül az egyéni szakmai tananyag?

• A tananyag alapjául szolgáló Workshop és szókincs kutatás:  50.000 Ft

• Az egyénre szabott tananyag elkészítése: 250.000 Ft.

3 hónapos kurzus

Az elkészült testre szabott tananyag és az oktatási menetrend alapján indul el a képzés. Általában 3 hónapot szoktunk javasolni közepes intenzitású tanfolyam esetén.

• a szakmai egyéni órák díja (45 perc) 8.500 Ft

• a szakmai beszédgyakorló foglalkozások (Learn and Burn) díja (15 perc): 2.400 Ft.

Minden egyéni órához legalább 2 szakmai beszédgyakorló foglalkozást javasolunk.

Példa az oktatási díj számításához:
  • heti 1 x 45 perces szakmai egyéni órák, plusz heti 2 x 15 perc Learn and Burn foglalkozás 3 hónapra tananyaggal együtt: 459.600 Ft
  • heti 1 x 60 perces szakmai egyéni órák, plusz heti 2 x 15 perc Learn and Burn foglalkozás 3 hónapra tananyaggal együtt: 493.600 Ft
  • heti 1 x 60 perces szakmai egyéni órák, plusz heti 1 x 15 perc Learn and Burn foglalkozás 3 hónapra tananyaggal együtt: 464.800 Ft

Az órák mennyiségét, heti bontását és a képzésben résztvevő tanárokat az oktatási ütemterv tartalmazza.

Az oktatási ütemterv 3 hónapra készül.

További bejegyzések

Jelentkezz kötelezettségmentes ingyenes konzultációra!

  • kb. 20 perces konzultáció online vagy személyesen, hogy felmérjük az igényeidet és megfelelő javaslatot tudjunk adni.
  • Célok meghatározása
  • Ideális tanfolyam, optimális mátrix kiválasztása
  • Kérdések tisztázása
jelentkezés
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.