Új szinten az angoltanulás: Café English házifeladatok

Az angol nyelvtudás manapság már szinte alapkövetelmény, de sokan küszködnek a hatékony és gyors tanulással. A Café English nyelviskola új szintre emeli az angol nyelvoktatást, amely minden korábbi elképzelésedet felülírja. De mi is teszi ennyire különlegessé a Café English módszerét? Merüljünk el a részletekben!

1.     Anyanyelvi tanárok:Iskolánkban az oktatást kizárólag anyanyelvi tanárok végzik, ami garantálja ahiteles, magas színvonalú nyelvoktatást. Az angol tanulása így nem csupán aszabályok és szavak magolását jelenti, hanem az élő, autentikus nyelv elsajátítását.

2.     Célirányos házifeladatok: A házifeladatoknak köszönhetően a diákok a lehető legtöbbet és legfolyékonyabban tudnak beszélni az angol órákon. A házifeladatok célja, hogy minden tanuló képes legyen az órán aktívan, magabiztosan részt venni, és minél többet gyakorolni a tényleges beszédet.

3.     Házifeladatok, amelyek inspirálnak: A házifeladatok a Café Englishnél olyanok, mintegy útikalauz a nyelvtanulás útvesztőiben. Támogatnak, irányt mutatnak éssegítenek, hogy folyékonyan beszélj angolul. Az angol házifeladatok olyanok,hogy mindig felkészülten érkezz órára, így sosem érhetnek meglepetések, végigmagabiztos leszel az órákon.

4.     Kreativitás és változatosság: Az unalmas nyelvtani feladatok és a végtelen szólisták helyett olyan házifeladatokat kapsz, amelyek izgalmasak és változatosak. Egy-egy cikk,novella, híradó részlet vagy TED előadás összefoglalásával, sőt, akárszerepjátékokkal és prezentációkkal is készülhetsz.

5.     Növekvő szókincs: Aszókincsbővítés sosem volt még ilyen egyszerű. A házifeladatok révén mindenegyes alkalommal 20-40 új szót tanulhatsz meg, amelyeket rögtön a gyakorlatbanis alkalmazhatsz.

6.     Technológiai támogatás: A Café English az innovációra és a modern technológiákra épít. A Quizletszókártya rendszer lehetővé teszi, hogy a telefonodon, bárhol is legyél,kényelmesen tanulhass. Már napi 15-20 perc is elég lehet a folyamatoshaladáshoz és a magabiztos angol tudáshoz.

7.     Önbizalom és motiváció: Az iskolánkban alkalmazott módszerek és a változatos házifeladatok révénnő az önbizalmad, és motiváltabb leszel a tanulásban, mert érezni fogod afolyamatos fejlődést és sikerélményeket.

A Café Englishnéla házifeladatok nem csupán kötelező feladatok, hanem az angol nyelvtanulásszerves és élvezetes részei. Gyere, csatlakozz hozzánk, és tapasztald meg ahatékony, élményalapú angoltanulás új dimenzióját! 🌐📚🗣

 

További bejegyzések

Jelentkezz kötelezettségmentes ingyenes konzultációra!

  • kb. 20 perces konzultáció online vagy személyesen, hogy felmérjük az igényeidet és megfelelő javaslatot tudjunk adni.
  • Célok meghatározása
  • Ideális tanfolyam, optimális mátrix kiválasztása
  • Kérdések tisztázása
jelentkezés
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.