Út a szabad életérzéshez

Café English magántanárok segítségével az angoltanulás egy új dimenzióját élheted meg. Magántanáraink mind anyanyelvűek, tehát nincs szükség magyar nyelv használatára az angol privát óráinkon. De ennél sokkal többről van szó! Az angoltudás nemcsak egy nyelvet jelent, hanem egyfajta szabadság érzését is hozza magával.

Itt a magántanárok nem csak egyszerűen tanárok, hanem igazi mentorok is. Segítünk, támogatunk és inspirálunk téged, hogy a lehető legmotiváltabban tanulj angolt. A célunk, hogy ne csak egy nyelvet sajátíts el, hanem egy új világba is belépj, ahol az angol a mindennapok része lesz.

Az angol privát óráink egyediek, hiszen a Cafe English saját keretrendszerén alapulnak. Mindegy, hogy melyik tanárt választod, ugyanazt az izgalmas tanulási módszert tapasztalhatod meg. Az órák modulárisak, ami azt jelenti, hogy az óra hosszához igazodva 6-8 különböző modulból állnak. Minden modul egy kis kommunikációs kihívást jelent, és 6-8 percenként újabb témára váltunk, így az órák mindig dinamikusak és szórakoztatóak.

Angol magánórák struktúrája

Az angol magánóráink alapvetően két nagy részből állnak. Először is, a tanár számonkéri az előző órán adott házifeladatokat, ezt követően pedig új témákat mutat be, és bemutatja az azokhoz kapcsolódó új szavakat és kifejezéseket. Ezekből az új anyagokból lesznek az új házifeladatok.

Beszédfejlesztő órák felépítése magántanárral

Az órák középpontjában a beszéd áll. A kommunikációs modulok között található például hallott szövegértés fejlesztése, szerepjátékok, prezentációk, filmek narrálása, képekről való beszélgetés, TED, előadásokról való beszélgetés, Friends sorozat részlet alapján szerepjáték, beszédfejlesztő társasjátékok, zenehallgatás és értelmezése, valamint angol közmondások és kifejezések gyakorlása.

Ha van egyedi igényed, az sem gond! A magántanárok szívesen alakítják az órákat az érdeklődési körödnek megfelelően. Tankönyvet csak A1 és B1 szint között használunk, és azt is csak az óra kis részében, párbeszédes formában.

Magabiztos angoltanulás

A célunk az, hogy magabiztosan és folyékonyan beszélj angolul, és hogy az angolt ne csak egy másik nyelvként, hanem gondolkodásmódként is éld meg. A diák biztonságát is fontosnak tartjuk, ezért az órák mindig az előző órai felkészültséged, a házifeladatod alapján haladnak. Nincsenek váratlan kérdések, csak olyan témák és szavak, amiket már ismersz. Így mindenki maximálisan felkészülten érezheti magát az óráinkon.

Rugalmas órafoglalási lehetőség

Végül, az angolórák foglalása rendkívül egyszerű! Adunk egy belső weboldalt, ahol választhatsz tanárt, és megnézheted, mikor ér rá. Válaszd ki a neked legmegfelelőbb időpontot, így könnyedén beillesztheted az angol órákat az életedbe.

A tanárok általában reggel 8 és este 8 között, néhány tanár még a hétvégén is ráér.

Válaszd a Cafe English-t, és lépj be az angol nyelv izgalmas világába!

További bejegyzések

Jelentkezz kötelezettségmentes ingyenes konzultációra!

  • kb. 20 perces konzultáció online vagy személyesen, hogy felmérjük az igényeidet és megfelelő javaslatot tudjunk adni.
  • Célok meghatározása
  • Ideális tanfolyam, optimális mátrix kiválasztása
  • Kérdések tisztázása
jelentkezés
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.